INTERNET
 

Napomena: Neke stvari vezane uz Internet (poneki postupci) su se promijenile, ali većina stvari je ok. Ukoliko ima neka dobra duša s novijim forama neka se javi.  Ispraviti ćemo ih ćim uzmognemo. Hvala na razumijevanju.

Uvod Uvod u Internet, bez povijesti.
WWW World Wide Web - najpopularniji servis Interneta, servis koji je doveo Internet na naše stolove, domove i dlan
Internet Explorer Preglednik stranica, najpoznatiji program za pregled stranica na Internetu. Upravo sada pregledavate stranicu, dakle koristite neki od programa za pregled stranica
Elektronička pošta Slanje i primanje poruka - šaljite poruke i dokumente, jedan od najčešće korištenih servisa. Vrlo koristan servis kojeg možete koristiti kako za zabavu tako i za posao.
Razgovor na Internetu Razgovarati volimo svi, objašnjenje programa Mirc pomoću kojeg ćete vjerojatno razgovarati i potrošiti mnogo vremena.
Diskusijske grupe Ljudi raspravljaju o različitim temama (računala, ljubav, itd.). Sudjelujte u raspravama i naučite nešto
Izrada stranica Naučite osnove izgradnje stranica na Internetu. Ako ih i nećete sami izrađivati nije na odmet dobiti neki uvid u taj posao kako biste znali donijeti pravilne odluke u vezi s tim.
Postavljanje stranica Postavite stranice na Internet koristeći se programom FTP-Explorer. Naučite principe.
ICQ Mirabilisov program na koji vrijedi potrošiti nešto vremena. Zaista dobro djelo.