INFORMACIJSKI SUSTAV ŠKOLSKE KNJIŽNICE

Ovaj je program napravljen s najozbiljnijom namjerom da će se koristiti u školi. No, nekako je ispalo da se ne koristi. Program je potpuno funkcionalan i provjeren. Preporučam da se najprije provjeri sa nekim testnim podacima i nakon toga stavi u uporabu.

Pojedine stavke izbornika imaju ugrađenu pomoć koju dobivate odabirom stavke (tipkovnicom) i pritiskom na tipku F1. Svakako skinite Uputstva za rad IS-a gdje Vam je opisano kako program radi.Dokument s uputstvima pisan je za Word 97, a naravno da se jako lijepo vidi i u novijem Wordu. Možete si ga ispisati na pisaču - ima samo 5 stranica. Ostalo ćete bez problema shvatiti sami, a ako bi bilo kakvih problema uvijek se možete javiti na email ili koristiti obrazac za kontakt. 

Program radi pod operativnim sustavom DOS, ali dopušta korištenje miša. Vrlo je jednostavan za uporabu. Ima ugrađena ograničenja poput toga da se ne može izbrisati knjiga koja je posuđena, učenik mkoji je posudio knjigu itd. U dijelu Izvještaji možete dobiti na ekranu ili pisaču izvještaje vezane uz posudbe i vraćanje knjiga.

Možete imati problema s prikazivanjem boje. Javite se i to ću Vam potpuno besplatno prilagoditi u jednom razumnom roku. Boja nema nikakve veze sa funkcionalnošću programa.

Program bez problema radi na 486 računalu sa 8 MB RAM-a jer je na takvom i pisan. Zauzima vrlo malo prostora oko 2 MB!

Besplatno je, PROBAJTE!.